Nasi dan Makanan Favorite mu

Sebelum lanjut baca, sebaiknya kamu baca ini

Analogi ini hanya berlaku untuk orang-orang indonesia yaa :D, dan yang tidak terlibat dalam kasus-kasus diet karbo atau diet yang sejenis yang menghindari makanan bernama Nasi

udah ??

paham ??

okeh baik sekarang kalian boleh lanjut baca, kita mulai dengan sebuah pertanyaa, “Apa makanan favorite mu ??”

ada yang jawab Sate, ada yang jawab Rendang, ada yang jawab Bakso, Siomay, Mie Ayam, Nasi Padang dll, pokok nya kalian bakal nyebutin berbagai macam makanan

tapi pertanyaannya adakah yang jawab makanan favorite nya nasi ?? dan aku yakin pasti ada, ada orang-orang istimewa diluar sana yang bakal jawab nasi

tapi pembahasan kali ini bagi kalian yang jawab selain Nasi

yeeeeeey

Pernah kah kalian berfikir perasaan si Nasi …? berapa kali kalian makan Nasi sehari ?

sebanyak kalian makan kan?

Pagi Nasi Goreng

Siang Nasi Padang

Malem Nasi Padang lagi

Malam dikit lagi Nasi Telur di warung burjo

bahkan ada pepatah lama bilang, gak makan kalau belum makan Nasi

tapi kenapa dari para Pemakan Nasi tersebut tidak semua nya mencalonkan Nasi sebagai makanan favorite nya?

Temanku punya jawabannya

karena Nasi adalah makanan pokok, sesuatu yang gak perlu kamu sebutin, kamu pasti membutuhkannya, Nasi gak perlu jadi paling favorite tapi Nasi menjadi yang paling di butuhkan

tapi pertanyaan lagi, kenapa mereka menyebutkan sesuatu yang mereka gak bener-bener butuhkan menjadi sesuatu yang mereka favoritkan ??

Aku punya jawabannya

karena kita itu Manusia, kalau kita benar-benar tau apa yang kita benar-benar butuhkan maka penjara sepi, neraka kosong, surga rame banget, kita itu Manusia maka kita akan tertipu oleh angan kita dan mengejar sesuatu hal yang lain yang kita anggap kita favoritkan tapi sebenar nya kita gak benar-benar membutuhkannya, hingga kita lupa bahwa sebenar nya kita sudah memilki segalanya yaitu Nasi

Kesimpulan:

Saya gak tau postingan ini bermanfaat atau tidak , tapi saya harap tiap di waktu kalian makan (makan apa pun) dan lihat di sekeliling kamu, lihat yang kamu pakek, lihat list call log kamu, lihat list chatingan kamu, itu adalah orang-orang atau sesuatu yang perlu kalian syukuri, karena meraka lah yang kalian butuhkan, bukan orang-orang atau sesuatu yang kamu favoritekan, karena itu belum tentu yang kamu butuhkan.

Dan beruntung buat kalian yang memfavoritekan yang kalian butuhkan.

13 thoughts on “Nasi dan Makanan Favorite mu

  1. Today, I went to the beach front with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said
    “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the
    shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
    She never wants to go back! LoL I know this is totally
    off topic but I had to tell someone!

  2. Estou visitando este site apenas por navegar na internet mesmo e gostaria de recomendar um
    link que encontrei da Colnaghi Imóveis (Imóveis de
    alto padrão) que é uma imobiliária com imóveis a venda na cidade de Porto Alegre, capital do estado do Rio Grande do Sul.

    Nesta imobiliária você encontra imóveis de alto padrão a venda

  3. Please install akismet plugin on your wp engine, once you installed the plugin, spam comment will goes to hell..

  4. I want to get across my affection for your kindness in support of those individuals that must have help on the area. Your special dedication to passing the solution all-around appears to be unbelievably functional and have really made associates just like me to achieve their targets. Your own informative recommendations denotes so much a person like me and extremely more to my office workers. Warm regards; from all of us.

  5. I must point out my love for your kindness in support of men and women that must have guidance on this study. Your personal commitment to getting the solution throughout came to be extraordinarily powerful and has frequently empowered workers much like me to achieve their desired goals. This insightful report means much a person like me and extremely more to my office workers. Thanks a lot; from all of us.

  6. Youre so cool! I dont suppose Ive read something like this before. So nice to search out any person with some authentic thoughts on this subject. realy thanks for starting this up. this web site is something that is wanted on the web, somebody with a bit originality. useful job for bringing one thing new to the internet!

  7. I found your weblog web site on google and verify a few of your early posts. Proceed to keep up the excellent operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN Information Reader. Looking for forward to reading more from you afterward!?

  8. I have to show some thanks to the writer just for bailing me out of this setting. Just after looking out throughout the online world and obtaining tricks which are not productive, I assumed my entire life was gone. Existing without the presence of strategies to the problems you have fixed through the article is a serious case, as well as those that could have negatively affected my career if I had not come across the website. Your own knowledge and kindness in playing with every aspect was priceless. I’m not sure what I would’ve done if I had not encountered such a step like this. It’s possible to at this moment look forward to my future. Thanks so much for the reliable and result oriented help. I won’t think twice to propose your web sites to any person who needs direction about this matter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *